Krstd1830


Nu drar vi igång! by krstd1830
december 30, 2008, 12:38 e m
Filed under: Uncategorized

Såhär på årets näst sista dag så passar jag på att dra igång denhär bloggen! Mycket har varit på gång ett bra tag nu och nu börjar arbetet med att utforma en scenkonstserie för Kristianstads ungdomar. Vi är några stycken som träffats ett par gånger i höst och diskuterat olika former och namn. Vilka artister som känns intressanta och vilken tid som är lagom att starta kvällarna på. 1830 kändes som en lagom tid. Inte för tidigt inte försent. Så bra att 1830 kommer att utgöra en del av namnet på serien som kommer heta krstd1830.

Vi har tänkt oss att presentera tre arrangemang nu på våren och tre på hösten. Alla som vill vara med och utforma, marknadsföra, riva biljetter, och hjälpa till med allt annat som krävs får vara med. Enda kravet är nog egentligen att man är under 26. Är någon av er läsare intresserade av att vara med och arrangera så hör av er!

Sådär ja, nu är bloggen igång. Den kommer följa arbetet med vad vi i krstd1830 har för oss under våren. Kan också nämna att Kulturhuset Barbacka, Musik i Syd och Kristianstads teaterförening står bakom projektet tillsammans med deltagarna i gruppen.

//Niclas

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Kul! Plattan i mattan. Jag bistår med tankeenergi från sjælland.
V.

Kommentar av Viktor
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: